luni, 6 august 2012

Credit prepay la Vodafone, Orange si Cosmote


Cine ar trebui sa fie de incredere pentru cartela ta prepaid
Inainte de a achizitiona o cartela prepay ne intrebam ce furnizor de telefonie mobila sa alegem. Cartela prepay este ultra-folositoare, insa pentru a ne putea bucura la maxim de ea trebuie sa alegem un operator de telefonie mobila care sa ne satisfaca toate cerintele.
Aici gasesti informatii despre promotiile actuale in ceea ce priveste cartela prepay, asa incat sa poti face o alegere potrivita cand cumperi cartela prepay, sau atunci cand faci vreo reincarcare prepay. Inainte de a alege cartela prepay analizeaza piata si decide ce oferta ti se potriveste mai bine, ce bonusuri primesti cu fiecare reincarcare prepay si cat de des trebuie sa faci aceasta reincarcare prepay.


Prepaid Vodafone Romania
Optiuni pentru cartela prepay Vodafone
Atunci cand alegi o cartela prepay Vodafone fara credit initial, la prima reincarcare prepay ti se va activa automat o extraoptiune promotionala, in functie de valoarea cu care ai facut acea reincarcare prepay. La cartela prepay Vodafone ai de ales intre trei optiuni:

Optiunea “Total 5”: Orice reincarcare prepay cu 5 euro iti aduce 3000 de minute in reteaua, 75 minute nationale/internationale/sms-uri si 15 Mb pentru internet. Optiunea este valabila numai pana in 31.08.2012 si o poti utiliza 12 luni de la activare. Fa imediat o reincarcare prepay pentru a putea intra in posesia optiunii. Printr-o reincarcare prepay te bucuri la Vodafone de multe minute si sms-uri. Vorbesti cu prietenii tai facand o reincarcare prepay. Inca nu au fost anuntati de aceasta optiune? Suna-i sa cumpere o cartela Vodafone si sa faca imediat o reincarcare prepay!

Optiunea “Total 7”: Fa o reincarcare prepay de 7 euro si ai 3000 de minute/sms-uri in reteaua Vodafone, 100 de minute nationale si internationale/sms-uri nationale si 100 Mb pentru a naviga pe internet. Fa orice reincarcare prepay pentru a putea incerca aceasta optiune. Cumpara de la cel mai apropiat magazin un voucher Vodafone pentru a putea face aceasta reincarcare prepay de care ai nevoie.

Optiunea “Total  9”: Incearca o reincarcare prepay de 9 euro credit si intra in posesia a  3000 de minute si mesaje in reteaua Vodafone, 125 minute nationale/internationale si sms-uri nationale si 250 Mb trafic pe internet.
Este foarte simplu sa activezi optiunea aleasa. Acceseaza contul MyVodafone sau suna la *100#, alege ”promotie” si apoi alegi una din optiunile de mai sus “Total5”, “Total 7” sau “Total 9”.

Oferta speciala pentru grupa de varsta 14-26 de ani
Daca ai intre 14-26 de ani fa o reincarcare prepay pentru aceasta optiune si ai mai mult trafic pe internet. Fa o reincarcare prepay si beneficiezi de exact aceleasi minute si sms-uri precum in optiunile descrise mai sus, atat doar ca vei avea mai mult internet. Fa imediat o reincarcare prepay si alege una din aceste optiuni si castigi mai mult internet pe telefon. La optiunea “Total 5” vei avea 150 Mb, la optiunea “Total 7” dispui de 200 Mb si la optiunea “Total 9” te vei bucura de 500 Mb. Nu mai astepta, fa o reincarcare prepay si navigheaza pe internet pentru a fi in pas cu moda. Cu o reincarcare prepay esti tinut la curent.

Oferte recente pentru cartela prepay Vodafone: Una din optiuni este cea in care efectuezi o reincarcare prepay cu 1 euro/zi si primesti 100 Mb trafic pe internet, valabil din momentul activarii pana la ora 23:59:59. Si pentru urmatoarea optiune trebuie sa faci o reincarcare prepay.  Daca realizezi o reincarcare prepay cu minim 6 euro pana la 31 august te poti bucura de optiunea “Total 5”. Fa rapid o reincarcare prepay si bucura-te de aceste optiuni inainte de expirarea termenului. Spune-le si prietenilor tai sa faca aceasta reincarcare prepay pentru a iesi in avantaj. Numai daca efectuezi o reincarcare prepay ai acces la optiunea curenta. Realizeaza aceasta reincarcare prepay fie online, fie cumpara un voucher vodafone. Incearca sa faci aceasta reincarcare prepay online pentru a fi mai rapid.


Reincarcare prepay si optiuni pentru cartela prepay Orange

Prepaid Orange Romania
Oferta Orange Young: Se adreseaza celor intre 14-26 de ani. Orange a creat un program special pentru tine, asa incat tu sa iti formezi propria optiune Orange Young. Pe site-ul Orange gasesti un formator de cartela prepay Orange. Intra pe site-ul orange si alege acum ce ti se potriveste. Fa o reincarcare prepay iar apoi alege-ti optiunea preferata. Indeamna-ti prietenii sa faca si ei o reincarcare prepay si sarbatoriti impreuna noua oferta Orange!

Activarea optiunii personalizate: Dupa ce configurezi cartela prepay Orange, alege “vreau oferta” si vei fi directionat in contul tau online Orange und vei vedea oferta creata de tine. Pentru a activa cartela prepay selecteaza “vreau optiune” iar aceasta va fi activata daca dispui de credit prepay suficient. Daca nu ai credit destul fa o reincarcare prepay, apasand butonul ”reincarca”. Dupa ce ai efectuat aceasta reincarcare prepay achiti suma, optiunea se va activa si vei primi un mesaj de confirmare. Nu uita insa ca la sfarsitul lunii va trebui sa reactivezi optiunea tot din contul tau, ea fiind valabila doar 30 de zile. Printr-o reincarcare prepay cartela ta ramane valabila. Deci ai grija sa faci aceasta reincarcare prepay la timp. Este foarte important sa faci aceasta reincarcare prepay in timp util. Nu lasa lunile sa treaca fara sa ii faci cartelei tare o reincarcare prepay pentru ca ii vei pierde valabilitatea. Fa orice reincarcare prepay de care ai nevoie pentru a vorbi cu cei dragi cand vrei sau pentru a naviga pe internet.

Cartela cu 5 euro credit: Efectueaza o reincarcare prepay cu 5 euro si dispui fie de 2000 minute/sms-uri in reteaua Orange si 100 minute in alte retele (suna la 205 pentru activare), fie alegi 2000 minute/sms-uri in reteaua Orange, 75 minute in alte retele nationale, sau 75 Mb trafic internet (suna la 215 pentru activare)

Cartela cu 6 euro credit: Orice reincarcare prepay cu 6 euro iti aduce 2000 minute/sms-uri in reteaua Orange, 100 minute nationale/internationale in retele de telefonie fixa/sms-uri nationale si 20 minute internationale pe retele de telefonie mobila (suna la 206 pentru activare)

Cartela cu 7 euro credit: La o reincarcare prepay cu 7 euro credit vei avea 3000 minute/sms-uri in reteaua Orange si 150 minute/sms-uri in retelele nationale/internationale de telefeonie mobila/internationale de telefonie fixa (suna la 208 pentru activare)

Cartela de 9 euro credit: Vrei sa faci o reincarcare prepay cu 9 euro? Atunci te vei bucura 3000 minute/sms-uri in orange si 200 minute/sms-uri in alte retele nationale (suna la 209 pentru activare), fie 3000 minute/sms-uri in reteaua Orange, 150 minute/sms-uri in retelele nationale si 500 Mb trafic internet (suna la 219 pentru activare)

Orange Romania te astepta sa faci acea  reincarcare prepay de care ai nevoie in orice moment. Realizeaza o reincarcare prepay in orice moment al zilei. Totusi, daca nu ai apucat sa-ti cumperi voucher Orange cu codul prepay, intra pe internet si fa aceasta reincarcare prepay online. Si Orange iti pregateste surprize la fiecare reincarcare prepay. 

Optiuni pentru cartela prepay Cosmote

Prepaid Cosmote Romania
Oferte de cartele prepay Cosmote:

“Noua cartela Vibe”: Cu o reincarcare prepay de 6 euro vei primi automat optiunea Xplore. Faci o reincarcare prepay si ai automat 100 minute nationale, 2000 minute/sms-uri in reteaua Cosmote, 2000 minute in reteaua Romtelecom si 25 Mb trafic internet. Pentru activare introdu codul de pe voucherul Cosmote, iar apoi vei primi un mesaj de confirmare.

“Cartela Vibe”: Incepand cu data de 1.08.2012 cartela Vibe nu mai contine credit initial. Activeaza cartela Vibe printr-o reincarcare prepay de minim 4 euro. Ti se va activa automat o extraoptiune, insa, daca nu o doresti, trimite la 123 textul “credit” si vei primi creditul initial inapoi. Extraoptiunea 2000 Vibe (poate fi activata pana la 12.08.2012, inclusiv) contine 2000 minute/sms-uri in reteaua Cosmote. Fa o reincarcare prepay si activeaz-o inainte de 12.08.2012. Daca o activezi inainte de aceasta data platesti doar 3 euro credit pentru activare sau reactivare. Activeaz-o sunand la *100# sau la 1234 sau trimitand un sms fara text la 202.  

“Cartela 48 Bonus”: iti ofera 48 euro credit, in fiecare luna primesti 1 euro credit timp de 48 de luni de la activare. Nu are credit initial iar pentru activare procedezi precum in cazul celorlalte cartele prepay Cosmote. 

Cartela Frog: E foarte asemanatoare cu cea de 48 Bonus, insa depinde de tine ce optiuni iti alegi pentru activare. Fa o reincarcare prepay pentru a vorbi cat mai repede cu amicii tai. Orice reincarcare prepay iti da frau liber in comunicare.

Ca si in cazul cartelei Orange sau Vodafone si cartela de la Cosmote necesita reincarcare prepay lunara. Nu se intampla nimic grav daca nu faci aceasta reincarcare prepay constant. Pentru o perioada de cateva luni vei putea fi sunat, insa, prin neefectuarea indelungata de reincarcare prepay iti vei pierde numarul si cartela prepay isi va pierde valabilitatea.

Acum iti ramane sa alegi cartela prepay potrivita pentru tine!

Un comentariu:

  1. vodafone mi-a luat creditul si mi-a oferit fara voia mea minute
    cum imi recuperez creditul ?

    RăspundețiȘtergere