joi, 16 august 2012

Cum poti incarca prepaid in Romania cu furnizori de servicii precum fonmoney

Reincarcare prepaid online
In postarea mea anterioara, am adus in discutie diferiti furnizori de telefonie mobila din Romania si am prezentat planurile tarifare prepay pe care acestia le ofera clientilor din Romania. In timp ce faceam aceasta cercetare referitoare la operatorii de telefonie mobila am ramas surprins, sa vad ca in prezent se poate incarca credit online in Romania. Pe langa faptul ca acum exista oportunitatea de a incarca credit online, se poate incarca si airtime prepaid tot prin internet. In articolul meu vreau sa evidentiez avantajele si dezavantajele diferitelor site-uri din Romania atunci cand dorim a incarca credit online.



Inainte de toate, as vrea sa analizez principalul motiv pentru care oamenii incarca credit online. De cele mai multe ori, oamenii se grabesc. Pentru a salva cat mai mult timp iau in considerare posibilitatea de a incarca credit online de pe smartphone-ul lor. Ba chiar mai mult, tot din cauza timpului care ne preseaza isi incarca credit online chiar in ultima clipa, cand isi dau seama ca nu mai au centi pe cartela. Pe deasupra, unii oameni locuiesc in zone accesibile la internet, asa incat ei pot incarca credit online. In acest caz, pot incarca credit online mult mai simplu. Altii prefera a incarca credit online pentru faptul ca pot realiza aceasta procedura direct de la ei de acasa. Cand incarca credit online de la propria locuinta beneficiaza de comoditate. Daca incarca credit online este mult mai convenabil, caci nu mai trebuie sa se plimbe pe la magazine sau sa astepte la cozile care par a nu se mai termina. Mai exista si oameni care aleg a incarca credit online deoarece sunt plecati in strainatate. Desi ei migreaza, legaturile cu prietenii, familia sau alte cunostiinte ce raman in tara se doresc a fi pastrate. Acest lucru este mai usor cand ei incarca credit online pentru ca pot face asta oricat de des vor. Daca incarca credit online pe cartelele rudelor contribuie intr-o oarecare masura la sprijinul lor fnanciar. Prin alegerea de a incarca credit online ei isi pot ajuta cunostiintele, incarcandu-le credit online automat de pe internet. Astfel ii pot surprinde cu o mica atentie. Cine nu s-ar bucura sa primeasca credit prepaid cadou?
Dar, lasand acestea la o parte, ceea ce conteaza cel mai mult cand se urmareste a incarca credit online sunt taxele si costurile de tranzactie. Cand cineva incarca credit online in Romania va intalni cu siguranta tarife destul de ridicate. Costurile de tranzactie nu vor lipsi niciodata de la o reincarcare online. Daca doresti a incarca credit online in Romania sau in strainatate vei observa ca aceste costuri de tranzactie sunt standard intre 25%-50% pentru fiecare reincarcare prepaid online.


Primul site pe care vreau sa vi-l prezint e: incarca credit online cu Fonmoney.com.
Fonmoney.com este cel mai nou jucator de pe piata actuala cand vine vorba de o reincarcare online. Primul lucru pe care l-am sesizat este site-ul acestui serviciu de reincarcare online. Daca vei vizita pagina lor web vei observa un design extrem de cool si simplu, cu un aspect fresh. In plus, acesta este singurul serviciu existent la ora actuala care iti permite sa faci o reincarcare online in orice retea de telefonie mobila din Romania: Orange Romania, Vodafone Romania, Cosmote Romania si Digi.Mobil Romania. Am ramas surprins in cel mai placut mod sa vad ca la fiecare reincarcare online Fonmoney.com are un tarif sub nivelul pietei. Nu este o gluma, caci, pe fiecare reincarcare online vei fi taxat cu maxim 10% din suma trimisa. Daca la alti furnizori de servicii de acest fel o reincarcare online costa cel putin 50% din creditul prepaid trimis, la Fonmoney.com lucrurile nu stau deloc la fel. O reincarcare online cu Fonmoney.com este mai mult decat avantajoasa pentru buzunarul tau. La o reincarcare online cu Fonmoney.com esti taxat sub nivelul pietei.
Tot aici am descoperit ca la fiecare reincarcare online iti cresc sansele de a castiga bonusuri. Cand efectuezi o reincarcare online de pe acest site vei primi destul de des extra credit sau minute gratuite. Pentru a-ti fi mai usor cand realizezi o reincarcare online, Fonmoney.com iti pune la dispozitie mai multe limbi la alegere, inclusiv romana. Chiar este foarte usor sa faci o reincarcare online cu echipa Fonmoney.com. Mai mult, cand faci o reincarcare online se vor accepta diferite modalitati de plata. Fa o reincarcare online si vei observa ca pentru a achita creditul prepaid trimis poti alege intre diferite tipuri de carduri. Printre acestea se numara si cel de credit sau cel paysafe.

Cel de-al doilea site e: incarca online cu ezetop
Acest furnizor care iti ofera sansa de a reincarca prepaid online se afla de ceva vreme pe piata. Au un site destul de placut si usor de inteles asa incat nu este deloc greu a reincarca prepaid online daca urmezi pasii de pe pagina web. Totusi, daca vei reincarca prepaid online cu ezetop vei vedea ca nu au un site exagerat de fantastic. Daca incerci a reincarca prepaid online cu ezetop si nu cunosti alte limbi straine, va fi cam dificil, caci romana nu este inclusa. Pentru unele persoane e putin mai greu a reincarca prepaid online in Romania din moment ce nu inteleg alte limbi. Un oarecare pe care il vei intalni cand vei reincarca prepaid online este tariful lor. Daca vrei a reincarca prepaid online la un pret mic, nu ai ajuns chiar la loc potrivit, caci aici, costurile de tranzactie se ridica de la 25% pana la 40% la fiecare incarcare online de credit pe mobil. Ar fi bine daca ai reincarca prepaid online o suma mai mare pentru a nu pierde foarte mult la taxare. Din pacate, daca vrei sa reincarca prepaid online o cartela de Cosmote nu poti face asta aici. Pe aceasta pagina poti reincarca prepaid online doar pe Vodafone Romania si Orange Romania, iar plata reincarcarii online o poti achita doar cu cardul de credit.

Ultimul, dar nu si cel din urma site e: incarca credit online cu TransferTo.
In ceea ce priveste acest furnizor de incarcare online prepaid, pot spune ca e si el de o buna vreme pe piata online a transferului de credit pe telefon. Daca intri pe pagina lor web pentru a face o incarcare online prepaid cu siguranta vei observa ca este cel mai simplu site in comparatie cu cele trei prezentate mai sus si ca totodata este un site standard. Din nou, daca nu cunosti limba engleza, care este si singura disponibila, nu poti face acea incarcare online prepaid de care ai nevoie. Din acest punct de vedere e cam inomod procesul de incarcare online prepaid. Este un site plin de bugs si, cand am incercat prima data sa fac o incarcare online prepaid am introdus numarul gresit. Apoi nu am mai putut reincarca site-ul deoarece nu exista nici un buton care sa-mi permita acest lucru, si nici nu am putut merge cu un pas inapoi. Nu m-a impresionat cu absolut nimic, si, ca si la ezetop, nu poti efectua o incarcare online prepaid in orice retea doresti. O incarcare online prepaid este posibila numai daca vrei sa trimiti credit in reteaua Orange Romania sau Vodafone Romania. Costul de tranzactie pe fiecare incarcare online prepaid este si mai mare in comparatie cu ceilalti concurenti, incadrandu-se intre 25%-50% pe fiecare incarcare online prepaid trimisa. Cand se calculeaza costul de tranzactie depinde insa bineinteles si la ce suma se ridica acea incarcare online prepaid pe care urmeaza sa o faci. O incarcare online prepaid cu acest serviciu ti se va parea probabil banala. Chiar nu cred ca o incarcare online prepaid pe acest site ar avea un avantaj aparte.

In concluzie, daca doresti sa faci o incarcare online prepaid pentru o cartela prepay din Romania, te-as sfatui sa alegi Fonmoney.com. Acest serviciu Fonmoney.com iti permite sa faci o incarcare online prepaid extrem de repede, in numai cateva secunde, si ceea ce este cel mai important e ca aici nu platesti costuri mari de tranzactie. Fonmoney.ro ofera cel mai bun tarif atunci cand e vorba de o reincarcare online prepaid.

Un comentariu:

  1. Hei, nu se incarca Digimobil prepay pe Fonmoney.ro (sau com)! Numai la casierii cu buletinul ca prin 1997...!

    RăspundețiȘtergere