joi, 16 august 2012

Cum poti incarca prepaid in Romania cu furnizori de servicii precum fonmoney

Reincarcare prepaid online
In postarea mea anterioara, am adus in discutie diferiti furnizori de telefonie mobila din Romania si am prezentat planurile tarifare prepay pe care acestia le ofera clientilor din Romania. In timp ce faceam aceasta cercetare referitoare la operatorii de telefonie mobila am ramas surprins, sa vad ca in prezent se poate incarca credit online in Romania. Pe langa faptul ca acum exista oportunitatea de a incarca credit online, se poate incarca si airtime prepaid tot prin internet. In articolul meu vreau sa evidentiez avantajele si dezavantajele diferitelor site-uri din Romania atunci cand dorim a incarca credit online.

luni, 6 august 2012

Credit prepay la Vodafone, Orange si Cosmote


Cine ar trebui sa fie de incredere pentru cartela ta prepaid
Inainte de a achizitiona o cartela prepay ne intrebam ce furnizor de telefonie mobila sa alegem. Cartela prepay este ultra-folositoare, insa pentru a ne putea bucura la maxim de ea trebuie sa alegem un operator de telefonie mobila care sa ne satisfaca toate cerintele.
Aici gasesti informatii despre promotiile actuale in ceea ce priveste cartela prepay, asa incat sa poti face o alegere potrivita cand cumperi cartela prepay, sau atunci cand faci vreo reincarcare prepay. Inainte de a alege cartela prepay analizeaza piata si decide ce oferta ti se potriveste mai bine, ce bonusuri primesti cu fiecare reincarcare prepay si cat de des trebuie sa faci aceasta reincarcare prepay.